Актуелно  

 

Активности дечијег домског парламента

# У оквиру обележавања Дечије недеље Дечији домски парламент је организовао ревијално вече са различитим сценским приказима, турнир у малом фудбалу и одбојци између чланова различитих васпитних група, као и одлазак са децом и младима лишеним родитељског старања у луна парк. Дана 8.10.2013.године ученици средњих школа на интернатском смештају поделили су поклоне деци и младима лишеним родитељског старања - козметика, чоколаде...

# Дана 14.11.2013. године већа група деце и младих заједно са руководиоцима Дечијег домског парламента присуствовала је пројекцији филма „Војна академија II“.

# Дана 25.12.2013.године Дечији домски парламент је, у оквиру обележавања Нове године, организовао маскенбал и такмичење у караокама, на којима је учешће узео велики број деце и младих лишених родитељског старања и ученика средњих школа на интернатском смештају. Жири у следећем саставу: Милица Богдановић – дипл.психолог, Ивана Илић – професор разредне наставе, Маја Јањушевић – дипл. педагог и Марина Шапоњић – ученица Музичке школе донео је следећу одлуку:

Најбоље маске - ученици на интернатском смештају:
1. Ненад Топаловић, Милан Вратоњић, Драгомир Стикић - маска Земунац и спонзоруше;
2. Урош Томовић, Александар Џарић, Александар Несторовић – маска Сулејман Величанствени;
3. Нена Вишњић, Маја Гавриловић – маска Мој рођак са села;

Најбоље маске - деца и млади лишени родитељског старања:
1. Џенана Рондић - маска вештица;
2. Маринела Чолић, Слађана Ковачевић – маска баба и деда;
3. Стефан Ивановић – маска ватрогасац;

Специјална награда – Никола Николић - маска Медо Брундо;

Награђени на караокама:
1. Александра Радивојевић
2. Сара Кнежевић
3. Тара Кораћ и Невена Нешовић
Све активности такмичарског карактера пропраћене су одговарајућим наградама.

# Дана 26. 12. 2013. године, такође у оквиру обележавања Нове године, за све ученике на интернатском смештају, као и младе лишене родитељског старања организована је журка, уз прикладно послужење.

Караоке 25.12.2013.

Маскенбал 25.12.2013.