Актуелно  

 

Дечији домски парламент

Домијада у Ужицу

На Регионалном такмичењу домова ученика средњих школа, одржаном 2.3.2013.године у Ужицу, у простору Дома за децу и омладину Петар Радовановић, учествовало је 22-оје ученика, у пратњи три васпитача. Организовано је такмичење у дисциплинама: одбојка - мушка и женска и шах – мушки и женски, екипно и појединачно. Остварен је следећи резултат: мушка одбојкашка екипа - I место, женска екипа у шаху – I место, Светлана Спајић, шах појединачно – I место.

Домијада у Пожеги

На Регионално такмичење домова ученика средњих школа, одржано  16.3.2013.године у  Пожеги ишло је 22-оје ученика и три васпитача. Организовано је такмичење у дисциплинама: мали фудбал – мушки и женски  и стрељаштво. Постигнуг је следећи резултат: женска фудбалска екипа – I место.

Домијада у Александровцу

На Регионално такмичење домова ученика средњих школа, одржано 30.3.2013.године у Александровцу, ишао је 21 ученик и три васпитача. Организовано је такмичење у дисциплинама: кошарка -  мушка и женска и стони тенис - мушки и женски, појединачно и екипно. Остварен је следећи резултат: Слађана Вујовић – прво место у стоном тенису, појединачно.

Домијада у Крушевцу

На Регионални сусрет домова ученика средњих школа у културно-уметничком стваралаштву, одржан 6. априла у Крушевцу, ишло је 20 ученика, у пратњи васпитача: Мирјане Ђоковић, Весне Богдановић, Драгане Весовић и Боривоја Јовановића. Ученици су се такмичили у шест категорија – драмски приказ, поетски приказ, популарна, етно и народна музика, ликовно и литерарно стваралаштво. Остварен је одличан резултат:
1. место у ликовном стваралаштву – Александра Давидовић
1. место у литерарном стваралаштву – Сузана Милутиновић
1. место у категорији етно и народна музика – Александра Радивојевић, Драгана Чоловић, Марина Шапоњић и Анђела Никачевић ( песма Заспо Јанко под јабланом)
2. место у категорији драмски приказ Мај нејм из Митар ( Ненад Топаловић, Бане Буква, Дејан Јакић, Радомир Зековић, Миладин Шуњеварић, Александар Џарић; техничка подршка – Никола Нешковић )
2. место у категорији изложба ликовних радова

Миладин Шуњеварић је освојио награду за најбољу мушку улогу, за улогу Васа у драмском приказу Мај нејм из Митар.
Поетски приказ Похвала лудости у извођењу Иване Секулић и Саре Кнежевић, као и популарна музика, где смо се представили песмом Кејти Пери „The one that got away“ су овај пут остали без награде.

Републичка домијада у Јагодини

На Републичко такмичење домова ученика средњих школа. одржано у Јагодини од 19. до 21.4.2013.године, ишло је 25 ученика и шест васпитача. Дом је имао представнике у категоријама: мушка одбојка, женски фудбал, женски шах - екипно и појединачно, стони тенис – женски поједничано, ликовно стваралаштво и етно и народна музика. Радивојевић Александра, Чоловић Драгана, Шапоњић Марина и Никачевић Анђела су, у категорији етно и народна музика, освојиле треће место.

.

Домијада у Крушевцу, 6. април

Републичка домијада у Јагодини

Спортске Домијаде